Fotografii nuduri artistice

Fotografiile nuduri artistice realizate de mine nu au intentia de a induce erotism. Au scopul de a studia corpul feminin si de a releva intregului public feminitatea. Trebuie facut o diferenta intre nudul artistic si cel erotic, care sugereaza sexualitate. Difera de stilul portret, pentru ca nu pune accent pe personalitatea persoanei, in unele cazuri nu arata nici fata modelului.

Doresc ca nudurile artistice realizate prin fotografie sa fie creative. estetice, sa impresioneze si sa reflecte pasiunea mea pentru frumusetea feminina. Corpul uman, in special cel feminin a inspirat totdeauna imaginatia artistilor figurativi, iar prezenta lui in fotografii este evolutia unei arte care continua din preistorie. Atractia vizuala este produsa de armonia si estetica acestor corpuri, de reprezentarea prin ele a simbolului vietii. Daca esti o femeie care este atrasa de acest gen de fotografie, ai destula incredere in tine, si doresti sa-ti fac cateva cadre speciale, te rog nu ezita sa ma contactezi.

Prefer sa realizez nuduri artistice in alb-negru, deoarece sunt mai elegante si accentul cade pe formele frumoasa unei femei. Incerc de fiecare data sa evidentiez calitatile bune in asa fel incat rezultatul sa nu fie vulgar ci de bun gust. Si cel mai important: am mare respect fata de o femeie care are incredere in mine.

Lasa la vedere frumusetea trupului la o sedinta foto nud artistic si redescopera feminitatea naturala! Respecta-ti corpul ca e templul sufletului tau.