Lehet - vokal es szolo gitar, Csaba - ritmusgitar - Offline Zsozso a doboknal - Offline Nyul a basszusgitarral - Offline

Az Offline egyuttes megtartotta az elso koncertjet Marosvasarhelyen az ujonnan nyilt VHR Pub-ban penteken, 2009. junius 19.-en. Aki esetleg lemaradt, az bepotolhatja szombaton, 2009. junius 20.-an este 9-tol. A helyiseg zsufolasig tele, a hangulat pedig remek volt. Az egyuttes elkonyvelhette elso sikeret a par kisebb bakik ellenere is, amelyeket a nezokozonseg elnezett es a vegen nagy tapssal es visszahivassal jutalmazta az egyuttest. Sajnos nem jottek vissza, mivel a fel eves egyuttlet utan nincs tul bo repertoarjuk, de a megirt dalok legalabb szepen hangzanak, jo szoveg es dallamvilag jellemzi oket. Ha igy folytatjak, az Offline Marosvasarhely, Maros megye vagy akar Erdely egyik meghatarozo egyutteseve noheti ki magat, es betolthetnek egy tatongo lyukat a mostani zenei szinteren.

Az Offline egyuttes tagjai: Lehel – vokal es szolo gitar, Timi es Julia – vokal, Csaba – ritmusgitar, Nyul – basszusgitar, a dobokat pedig Zsozso pufolte.

Save

Save